Participatie: meedoen in de samenleving

CJOE@ voor ontmoeting, educatie, participatie en verbinding. Op een leuke manier kennis maken met elkaar en kennis opdoen!

Fonteynenburg biedt een uitgebreid aanbod van dagactiviteiten. Samen kijken we naar wat iemand wél kan. We zetten in op participatie en het vinden van een passende dagbesteding of (on)betaalde werkplek. Ons streven is iedereen — ongeacht achtergrond en eventuele kwetsbaarheid — te laten deelnemen en te ontdekken waar ze plezier aan beleven, waar ze goed in zijn en waar ze zich verder in kunnen ontwikkelen. Samen op weg naar herstel. We gaan uit van de kracht van de mensen en kijken naar welke kansen en mogelijkheden er zijn. Bij sommige CJOE’s zijn ook buurtgenoten van harte welkom. CJOE zit op verschillende locaties in de regio Haaglanden:

CJOE@Zoetermeer

In Zoetermeer, in de wijk Seghwaert zit aan de Vaartdreef 115 CJOE@Zoetermeer. Een centrale plek midden in de wijk, waar we verschillende activiteiten organiseren voor onze cliënten en mensen uit de wijk. Een plaats voor ontmoeting, training en leuke activiteiten. Op verschillende dagen in de week is het ook mogelijk om tegen een klein bedrag mee te lunchen. Bekijk ons activiteitenoverzicht en kom langs!

Openingstijden
Op dinsdag, woensdag en vrijdag is de locatie geopend voor alle deelnemers van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op deze dagen is het ook mogelijk om voor €2,00 mee te lunchen op de CJOE. Gezond, lekker en gezellig. Op maandag is de CJOE@Zoetermeer speciaal geopend voor dove cliënten en dove buurtbewoners. Van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Meer weten?
Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij CJOE@Zoetermeer, bel met participatiecoördinator Cindy Kuwas via 06 – 43 25 19 01, of stuur een e-mail naar participatiezoetermeer@fonteynenburg.nl.

Activiteitenoverzicht CJOE@Zoetermeer

CJOE@Curtisslaan

In Ypenburg in Den Haag, zit aan de Curtisslaan 41 CJOE@Curtisslaan. Een centrale plek midden in het centrum van de wijk Ypendael naast onze Beschermd thuis locatie Curtisslaan en Beschermd Wonen locatie Ypendael. We organiseren hier trainingen en cursussen en er is ruimte voor ontwikkeling. Bij deze locatie richten we ons volledig op de doelgroep van Fonteynenburg. De mogelijkheid bestaat om vanuit de buurt aan te sluiten, maar neem hiervoor eerst contact op met de contactpersoon van deze locatie. Bekijk hier het activiteitenoverzicht van CJOE@Curtisslaan. Heb je een vraag over de activiteiten of het huidige aanbod van deze CJOE locatie? Neem dan contact op met Aimée Zonneveld-Bosma via a.bosma@fonteynenburg.nl of 06 – 86 87 65 53. Heb je overige vragen? Neem dan contact op met participatiecoördinator Eline Kulsdom via e.kulsdom@fonteynenburg.nl of 06 – 86 85 35 15.

Activiteitenoverzicht CJOE@Curtisslaan

CJOE@IJsduikerstraat

In Leidschenveen, gemeente Den Haag, zit aan de IJsduikerstraat 1 CJOE@IJsduikerstraat. Voor cliënten en buurtgenoten uit de wijk. Deze CJOE biedt verschillende activiteiten van cursus tot training. Kom een keer langs voor een kop koffie, volg een cursus of doe mee aan één van de andere vele leuke activiteiten! Daarnaast is deze CJOE ook een Haags Ontmoeten locatie, waarbij wij activiteiten organiseren voor de kwetsbare ouderen en diens mantelzorger(s).

Heb je een vraag over de activiteiten of het huidige aanbod van deze CJOE locatie? Neem dan contact op met Aimée Zonneveld-Bosma via 06 – 86 87 65 53. Heb je overige vragen? Neem dan contact op met participatiecoördinator Eline Kulsdom via e.kulsdom@fonteynenburg.nl of 06 – 86 85 35 15.

Activiteitenoverzicht CJOE@IJSduikerstraat

CJOE@Beukenbos

In Rijswijk bevindt zich aan de Jan Thijssenweg 6 een prachtige tuin achter onze Beschermd Wonen locatie De Beukenhof. Deze tuin, genaamd het Beukenbos, is een participatietuin, een buitenlocatie van CJOE. Hier kan iedereen met een maatwerkarrangement aan de slag met tuinieren, houtbewerking en andere buitenactiviteiten. Wil je meer weten, neem contact op met participatiecoördinator Alexandra Helleman, via a.helleman@fonteynenburg.nl of 06 – 28 19 27 70.

Vrijwilligers

CJOE@ zoekt nog nieuwe vrijwilligers voor onze activiteiten. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een mooi programma voor onze cliënten en onze buurt? Ben je een aanpakker en heb je een luisterend oor? Wil je met cliënten aan de slag met leuke activiteiten? Bekijk dan de vacature voor vrijwilliger bij CJOE.