Locate Watervogelstraat, Den Haag

Watervogelstraat, Leidschenveen
Telefoon: 06-34866140

Voor wie

Volwassenen (40+) die toe zijn aan een eigen woning met begeleiding. Door hun psychiatrische problemen zijn zij (nog) niet in staat om helemaal zelfstandig te wonen. De meesten hebben overdag (vrijwilligers)werk of een andere dagbesteding.

Doelgroep

Locatie Watervogelstraat bestaat uit 15 studio’s & units op de 6e verdieping van vier woontorens aan de Watervogelstraat in Leidschenveen (Den Haag). Deze units zijn geschikt voor cliënten van Fonteynenburg die een volgende stap in hun “woon carrière” maken naar toenemende zelfstandigheid. Met andere woorden: cliënten van Fonteynenburg die al op een andere locatie begeleiding ontvangen, kunnen doorstromen naar deze woningen. De zelfstandige units hebben een eigen voordeur, kookgelegenheid en sanitair.
De begeleiding is afgestemd op de individuele wensen en behoeften van de bewoners. Zij krijgen hulp bij het wonen, werken en leren. Kortom: bij het leiden van een zo normaal mogelijk leven. Uiteindelijk doel is dat zij weer helemaal zelfstandig kunnen wonen en deelnemen aan de maatschappij.

Foto’s

watervogel_buitenkant watervogel_woonkamer watervogel_slaapkamer