Beschermd thuis

Voor wie

Fonteynenburg biedt Beschermd Thuis aan volwassenen met een psychiatrische beperking die in staat zijn zelfstandig te kunnen en willen functioneren. Deze woningen zijn geschikt voor mensen die klaar zijn om binnen twee jaar zelfstandig te wonen, dus ook zelf koken, schoonmaken en boodschappen doen. Een nieuwe start met als doel om binnen twee jaar op eigen benen te staan.

Begeleiding op maat

Je woont zelfstandig en Fonteynenburg blijft je ondersteunen, altijd vanuit jouw eigen kracht. Samen realiseren we een goede start. Daar hebben we eerst een gesprek over zodat we weten wat er van belang is om zelfstandig te kunnen wonen. Zo maken we het écht waar.

Wonen

Iedereen heeft een zelfstandige woning met eigen voordeur, kookgelegenheid en sanitair. De locatie is direct naast Fonteynenburg locatie Ypendael, zo is de dagbesteding en zorg dichtbij. Nieuwe bewoners nemen hun eigen meubels mee.

Locatie

Fonteynenburg biedt vanaf juli 2017 Beschermd Thuis aan de Curtisslaan in Den Haag.
Zelfstandige woningen voor in totaal 26 buitengewone cliënten met zorg dichtbij.

De woonlocatie ligt in de wijk Ypenburg, naast Fonteynenburg locatie Ypendael met dagbestedingsruimte, waardoor zorg dichtbij en op maat mogelijk is. Er zijn 26 buitengewone appartementen waardoor er mogelijk een wachtlijst ontstaat. Meld je dus tijdig aan.

Foto’s