Vacature Database Administrator SQL (20-24 uur p/w, vacaturenr. 2018-41)

Fonteynenburg is op zoek naar een nieuwe collega!

Database Administrator SQL
20-24 uur per week
Vacaturenummer 2018-41

Jij bent…

Iemand met passie en gevoel voor het ontwikkelen, inrichten, beheren en bewaken van onze SQL-databases. Zo ontwikkel en onderhoud je onze BI-omgeving Sumatra. Iemand die reviews en overzichten op dit terrein kan maken.

Wij zoeken…

Een collega die weet hoe je het beste deactuele, real time management informatie begrijpelijk en overzichtelijk weergeeft. Iemand die bekend is met PHP/HTML/CSS en Javascript, en die zelfstandig en gestructureerd werkt.

Wij zijn…

Fonteynenburg! We werken met ruim 200 medewerkers samen en begeleiden 700 cliënten.
Bij mensen thuis of op één van onze Beschermd Wonen en Beschermd Thuis locaties in de regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Wassenaar).
Ons Service Bureau is gevestigd in Rijswijk.

Onze CLIËNTEN… zijn volwassenen met een psychische kwetsbaarheid die begeleiding nodig hebben bij het leiden van een gewoon leven. We werken mét cliënten met als einddoel een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Samen aan de slag om actief deel uit te maken van de maatschappij. Gewoon wonen, leven en werken. We kijken vooral naar de mogelijkheden die iemand wél heeft.
We werken volgens de methode Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH). We geloven in de eigen kracht van elk mens.

Onze MEDEWERKERS… werken in kleine teams en ontwikkelen zich in samenspel met de Regiomanager (op afstand) en de coach naar zelfstandige teams. We geloven dat zeggenschap over de inrichting en uitvoering van het werk positief bijdraagt aan het werkplezier en de effectiviteit van onze medewerkers. Er is ruimte voor initiatief en we waarderen en stimuleren het stellen van vragen.
Ons team ondersteunende diensten in Rijswijk is sterk in ontwikkeling. We faciliteren onze collega’s en cliënten steeds beter en ontwikkelen onszelf naar een team waar de energie vanaf spat. We zoeken naar oplossingen, stellen kaders, maar kleuren ook buiten de lijntjes.
Een sterk team waar jij deel van kunt gaan uitmaken!

Wat je gaat doen…

 • Je ontwikkelt, beheert, en bewaakt de databases en richt deze verder in.
 • Je legt koppelingen en onderhoudt deze met lokale en via SaaS benaderbare databases.
 • In overleg met directe collega’s zorg je voor de inrichting van test-omgevingen.
 • Je maakt reviews van bestaande situaties, doet voorstellen voor verbetering en onderhoud en geeft deze vorm.
 • Je geeft vorm aan overzichten, en bedenkt hoe je het beste beantwoorden aan de gebruikersvraag.
 • Je genereert en presenteert actuele, real time management-informatie.

Wat verwachten wij van jou

 • Je bent opgeleid en werkt op HBO-niveau. Je hebt grondige kennis van Excel, en bij voorkeur kennis van BI-omgevingen (zoals Sumatra).
 • Werkervaring is gewenst; je bent ook welkom als je een relevante opleiding hebt en bereid bent de ervaring tijdens je werk op te doen.
 • Je hebt PHP/HTML/CSS en voldoende Javascript-kennis.
 • Je denkt in mogelijkheden, je bent pro-actief en gericht op samenwerken.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig.
 • Je werkt gestructureerd en procesmatig en kunt goed documenteren.
 • Je onderhoudt contacten met relevante partijen.

Wat bieden we jou?

We bieden je een uitdagende zelfstandige functie in een energieke werkomgeving. Hier heb je voldoende gelegenheid om je zelf verder te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. De lijnen zijn kort.
Flexibiliteit in werkuren en de mogelijkheid om je zelf én de teams door te ontwikkelen. Deels thuiswerken is ook mogelijk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO-GGZ. Inschaling is afhankelijk van relevante ervaring binnen FWG salarisschaal 50 (€ 2.535,- tot maximaal € 3.467,- bruto per maand bij 36 uur p/w). Aanstelling is voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een vast contract.

Reageren?

Stuur je brief met motivatie en CV onder vermelding van het vacaturenummer 2018-41 naar solliciteren@fonteynenburg.nl ter attentie van Lisa Vis.
Voor vragen over de procedure kun je bij haar terecht (solliciteren@fonteynenburg.nl). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marco Brandsema op 06-16456220 (m.brandsema@fonteynenburg.nl) of Francesco Cuccureddu 06-42703729 (f.cuccureddu@fonteynenburg.nl)
De eerste ronde sollicitatiegesprekken voor deze functie vinden plaats op 28 november tussen 10:00 en 13:00.
Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website www.fonteynenburg.nl.
We zien je reactie graag tegemoet vóór 23 november 2018.

Misschien een idee om je met ons te verbinden via LinkedIn of ons te volgen via Facebook of Twitter? Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in ons werk en mogelijke vacatures in de toekomst.

Hoe gaan we nu verder?

We willen onze nieuwe collega zo snel mogelijk laten starten. Je hoort dus snel van ons!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.