VVD-fractie Zoetermeer ‘over de vloer’ bij Fonteynenburg

Op vrijdag 31 augustus bezochten de VVD-portefeuillehouders zorg van de Zoetermeerse gemeenteraad Fonteynenburg in participatie- en educatiecentrum CJOE in ’t Seghe Waert. Een mooie ontmoeting tussen de werelden van het beleid en de praktijk!

Medewerkers van Fonteynenburg vertelden Vivianne van Yperen, Harm Meijer en Jeffrey van Gils over hun dagelijkse werk met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Een cliënt van Fonteynenburg liet haar appartement zien in de groep die beschermd woont in ’t Seghe Waert.

De middag werd afgesloten met een smakelijke high tea, bereid door de CJOE.

“Heel mooi om te zien en te horen hoe Fonteynenburg met maatwerk voor haar cliënten streeft naar zelf participeren in de maatschappij ”, aldus de fractieleden.