Alweer een succesvolle editie van voetbal Verbindt!

Sportief voetbal, fantastisch weer en een goede sfeer stonden centraal op vrijdag 6 juli bij het jaarlijkse toernooi ‘Voetbal verbindt’ op de velden van Forum Sport in Voorburg. Dit jaar ging het team ‘de Haagse zaak’ van de Parnassia groep er met de kampioensbeker vandoor.

Voetbal Verbindt is een gezellig voetbaltoernooi, georganiseerd door Fonteynenburg, met het doel verschillende groepen uit de samenleving bij elkaar te brengen. Tijdens het toernooi, dat voor de vijfde keer plaats vond, streden voetballers met en zonder psychiatrische achtergrond om de beker en vóóral om de eer. Respect voor elkaar en plezier in het spel; daar ging het om. Samen voetballen, verbonden met elkaar is: samen scoren!

Dankzij vele vrijwilligers, een aantal sponsoren en het team van Forum Sport is de dag weer een groot succes geworden. De sfeer langs de lijn was ook uitstekend met een groot aantal bezoekers.

Er deden dit jaar 16 teams mee aan Voetbal Verbindt. Onder andere teams van Fonteynenburg, Parnassia, NAS Rotterdam, Clean all en Reakt Gouda.

Marja van Leeuwen, directeur van Fonteynenburg, reikte na een aantal spannende wedstrijden de prijzen uit.
Met een gezellige barbecue voor deelnemers en supporters kwam een einde aan een hele gezellige en sportieve dag.