Vacature Herstelondersteuner (28-32 uur p/w, team Ypendael, vacaturenr. 2018-24)

Zoek jij een te GEKKE baan? Dan zoeken wij jou!

HERSTELONDERSTEUNER voor 28-32 uur per week
voor team Ypendael (beschermd wonen)

Ben JIJ…

nieuwsgierig waar iemands talenten en krachten liggen? Krijg jij energie van zoeken naar wat iemand wél kan? Zet jij het herstelproces van onze cliënten centraal en haal jij het beste uit jezelf en anderen? Kom dan mogelijkheden waarmaken bij Fonteynenburg!

WIJ zijn Fonteynenburg

Fonteynenburg heeft 240 medewerkers en 700 cliënten. Wij begeleiden mensen met psychische- en/of verslavings- en forensische problematiek thuis of op een van de locaties in een beschermde woonvorm in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg en Zoetermeer.

WIJ werken samen met cliënten met een psychische kwetsbaarheid samen aan kracht en herstel. Hierbij volgen wij de basismethodiek Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH). Deze herstelmethodiek richt zich op de toekomst en gebruikt hiervoor cliënt ervaringen, krachten en talenten. In zelforganiserende teams zijn wij met elkaar verantwoordelijk voor het totale begeleidingsproces van onze cliënten. Als medewerkers krijgen wij ook alle ruimte om onze talenten in te zetten en te ontwikkelen.

Onze cliënten hebben, net als iedereen, de behoefte eigen keuzes te maken en deel te nemen aan de maatschappij. Zij zijn regiehouders van hun eigen herstel.

Aan de slag!

Als Herstelondersteuner onderneem je samen met de cliënt dagelijkse activiteiten aan de hand van het begeleidingsplan. Denk aan boodschappen doen, schoonmaken, koken of een groepsactiviteit. De werkzaamheden variëren sterk net als de cliënten. Elke dag is anders!

Onze ideale collega:

  • heeft energie, teamspirit, positiviteit en durf!
  • heeft een praktische houding en een aanpakkers-mentaliteit
  • heeft een afgeronde MBO opleiding niveau 2
  • heeft kennis van en werkervaring in ons werkveld
  • werkt binnen kaders maar buiten de lijntjes
  • kan over eigen grenzen heen kijken
  • kan en wil onregelmatig en op verschillende locaties werken

Wat wij zeker zoeken in een nieuwe collega:

  • goed kunnen reflecteren, persoonlijke grenzen kunnen aangeven en bewaken.
  • zowel solistisch als in team verband kunnen werken
  • creatief kunnen denken, ’out of de box’ kunnen denken

WIJ bieden… (naast een leuk en dynamisch team met super cliënten)

Een uitdagende en energieke werkomgeving waarin je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO-GGZ. Inschaling is afhankelijk van relevante ervaring binnen FWG salarisschaal 25 (van € 1.546,- tot € 2.308,- bruto per maand bij 36 uur p/w).
We zijn op zoek naar vaste uitbreiding van ons team. We beginnen eerst met een jaarcontract.

Ik wil reageren!

Stuur je brief met motivatie en CV onder vermelding van het vacaturenummer 2018-24 vóór 28 mei 2018 naar solliciteren@fonteynenburg.nl ter attentie van Lisette Snoeijs. Ga voor meer informatie naar onze website www.fonteynenburg.nl.

Ik wil meer weten!

Lees hier meer over de functie inhoud.

Voor algemene informatie kun je terecht bij Lisette Snoeijs of Lisa Vis via solliciteren@fonteynenburg.nl.

Misschien een idee om je met ons te verbinden via LinkedIn of ons te volgen via Facebook of Twitter? Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in ons werk en mogelijke vacatures in de toekomst.

Hoe gaan we nu verder?

We willen onze nieuwe collega’s zo snel mogelijk laten starten. Indien wij energie krijgen van jouw sollicitatie, dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een gesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.