Bezoek VWS secretaris generaal Erik Gerritsen

Geboeid luisterden VWS secretaris generaal Erik Gerritsen, wethouders, ambtenaren en medewerkers van het ministerie van Veiligheid en Justitie naar de verhalen van clienten van Fonteynenburg tijdens een werkbezoek op 8 mei. Wat doe je als je na beschermd wonen toe bent aan een eigen huis, maar geen geschikte woonruimte kan vinden voor jou en je dochtertje die noodgedwongen al vier jaar bij opa en oma woont? En hoe kom je weer aan het werk als je een justitie achtergrond hebt en geen verklaring omtrent gedrag (VOG)? Niet de minste hobbels op weg naar herstel. “Wij moeten het niet bij deze sessie laten en de handschoen samen oppakken. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt”, zo gaf Erik Gerritsen aan.

CJOE@Curtisslaan: bedankt voor jullie warme ontvangst en CJOE@Zoetermeer: we hebben genoten van jullie geweldige high tea!