Vacature Professional personeels- en salarisadministratie (32-36 p/w, vacaturenr. 2017-58)

Word jij onze nieuwe professional op de personeels- en salarisadministratie?
32 – 36 uur p/wk
(vacature 2017-58)

Jij bent…

een kei op administratief gebied. Je weet hoe belangrijk het is om zaken goed vast te leggen. Je hebt verstand van applicaties en vindt het leuk om systemen goed te benutten, er álles uit te halen. Jij ziet bij wijze van spreken in één oogopslag hoe het nog beter en efficiënter kan en kan niet wáchten om daar iets aan te doen. Klussen pak jij van kop tot staart aan. Bij Fonteynenburg kleuren we samen de wereld mooier. Dat betekent dat je een teamplayer bent maar wel je eigen verantwoordelijkheid pakt.

Wij zijn…

Fonteynenburg! We werken met ruim 220 medewerkers samen in verschillende teams en begeleiden zo’n 700 cliënten. Bij mensen thuis of op één van onze Beschermd Wonen en Beschermd Thuis locaties in de regio Haaglanden.

Onze CLIËNTEN…

zijn volwassenen met een psychische kwetsbaarheid die begeleiding nodig hebben bij het leiden van een gewoon leven. We werken mét cliënten met als einddoel een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Samen aan de slag om actief deel uit te maken van de maatschappij. Wonen, leven en werken. We kijken vooral naar de mogelijkheden die iemand wél heeft. We werken volgens de methode Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH). We geloven in de eigen kracht van elk mens. Samen maken we mogelijkheden waar!

Onze MEDEWERKERS…

werken in kleine teams en ontwikkelen zich in samenspel met de manager (op afstand) en de coach naar zelfsturende teams. We geloven dat zeggenschap over de inrichting en uitvoering van het werk positief bijdraagt aan het werkplezier en de effectiviteit van onze medewerkers. Er is ruimte voor initiatief en vragen stellen wordt gewaardeerd en gestimuleerd.
Ons team ondersteunende diensten is sterk in ontwikkeling. We willen onze collega’s en cliënten steeds beter faciliteren en zelf ook door ontwikkelen naar een team waar de energie vanaf spat, we altijd oplossingen zoeken, de kaders kunnen stellen maar ook buiten de lijntjes kunnen kleuren. Daar kun jij onderdeel van zijn!

Wat je gaat doen…

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de gehele personeels- en salarisadministratie, samen met je collega’s van de PSA. Jij zorgt voor een solide administratieve basis, door je kennis en je affiniteit met het systeem (SDB*HRM). Je verwerkt daarin de in-, door en uitstroom van onze medewerkers, en alles wat daarbij hoort. Je weet dat de salarisadministratie verschilt van de personeelsadministratie en vindt het een uitdaging om van beide evenveel te weten. En je vindt het leuk om alles uit de kast te halen om de HR-processen te stroomlijnen. Je weet de collega’s daarin mee te nemen. Medewerkers, teams en managers kunnen bij jou terecht voor antwoorden op hun vragen. In die veelheid der dingen voel jij je als een vis in het water, want jij ademt onze kernwaarden: buitengewoon, energiek en vol vertrouwen.

Wat is fijn om in huis te hebben…

  • energie, enthousiasme en ambitie;
  • klantgericht, accuraat en stressbestendig;
  • gestructureerd en toch flexibel;
  • zelfstandig én samenwerkingsgericht;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Praktijkdiploma Loonadministratie is een pré;
  • kennis van de geldende wet- en regelgeving op het vakgebied;
  • kennis en ervaring met personeels- en salarissystemen (kennis van SDB is een pré).

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie in een energieke werkomgeving waarin je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. Flexibiliteit in werkuren en de mogelijkheid om thuis te werken. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO-GGZ. Inschaling is, afhankelijk van relevante ervaring, binnen FWG salarisschaal 45 (max € 3.086,- bruto per maand bij 36 uur p/w; de functie wordt opnieuw gewaardeerd). De aanstelling is vooralsnog voor de periode van 1 jaar, op een prachtige werklocatie direct gelegen naast het treinstation Rijswijk.

Natuurlijk wil je reageren!

Stuur, onder vermelding van het vacaturenummer 2017-58, je motivatiebrief en CV vóór
27 november naar: solliciteren@fonteynenburg.nl ter attentie van Lisette Snoeijs. Op 28 en 29 november vinden de sollicitatieronden plaats. Als je wordt uitgenodigd word je op maandagmiddag 27 november gebeld.
Wil je meer informatie over de functie? Bel Lisette Snoeijs dan op 06-28192751 of ga naar onze website www.fonteynenburg.nl.

Misschien een idee om je met ons te verbinden via LinkedIn of ons te volgen via Facebook of Twitter? Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in ons werk en mogelijke vacatures in de toekomst.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.