Vacature Herstelbegeleiders (24-32 uur p/w, vacaturenr. 2017-44)

Zoek jij een te GEKKE baan? Durf jij met ons aan de slag te gaan?

GEZOCHT:
HERSTELBEGELEIDERS voor 24 – 32 uur per week

Ben JIJ…

nieuwsgierig waar iemands talenten en krachten liggen? Krijg jij energie van zoeken naar wat iemand wél kan? Zet jij het herstelproces van onze cliënten centraal en haal jij het beste uit jezelf en anderen? Kom dan mogelijkheden waarmaken bij Fonteynenburg! Tenminste 24 uur per week, bij voorkeur 32 uur, maar meer mag ook. Want samen kleuren we de wereld mooier!

WIJ zijn…

Fonteynenburg! 200 medewerkers en 700 cliënten. WIJ, medewerkers, werken samen met cliënten aan kracht en herstel. Dat doen wij bij cliënten thuis of op één van onze Beschermd Wonen en Beschermd Thuis locaties in de regio Haaglanden. (Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Wassenaar). Wij doen dit volgens de basismethodiek Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH). Deze herstelmethodiek richt zich op de kracht en de talenten van cliënten. Ook wij medewerkers zetten onze talenten in en krijgen de ruimte deze te ontwikkelen. In zelforganiserende teams zijn wij samen verantwoordelijk voor het totale begeleidingsproces van onze cliënten.

WIJ, cliënten, hebben, net als iedereen, behoefte aan een gewoon leven waarin we onze eigen keuzes maken en deelnemen aan de maatschappij. We zijn volwassenen met een psychische kwetsbaarheid , waarbij er soms sprake is van meerdere problematieken (verslavingsproblematiek, licht verstandelijke beperking, doof- of slechthorendheid en forensische titel). Wij werken aan kracht en herstel.

Aan de slag!

Als Herstelbegeleider merk je gedragsveranderingen op en benoem je die. Je onderhoudt contacten met behandelaars en familie. Samen met de cliënt werk je volgens een vastgesteld begeleidingsplan aan de dagelijkse activiteiten. De praktische werkzaamheden variëren sterk net als de cliënten wat de functie nog interessanter maakt. Elke dag is anders!

Onze ideale collega:

  • bezit energie, teamspirit, positiviteit en durf!
  • heeft een afgeronde MBO opleiding op niveau 4 (SPW, MMZ)
  • heeft kennis van of werkervaring in de psychiatrie/verslavingszorg/ forensische psychiatrie
  • kan en wil onregelmatig en op verschillende locaties werken
  • heeft een praktische instelling en een “handen-uit-de-mouwen-mentaliteit”
  • werkt binnen kaders maar buiten de lijntjes
  • kan over eigen grenzen heen kijken

WIJ bieden…

Een uitdagende en energieke werkomgeving waarin je de gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en binnen kaders vrij te handelen. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket conform de CAO-GGZ. Inschaling is afhankelijk van relevante ervaring binnen FWG salarisschaal 40 (van € 1.814,- tot € 2.818,- bruto per maand bij 36 uur p/w). Aanstelling is vooralsnog voor de periode van 1 jaar.

Ik wil reageren!

Stuur je brief met motivatie en CV onder vermelding van het vacaturenummer 2017-44 naar solliciteren@fonteynenburg.nl ter attentie van Lisette Snoeijs.
Vermeld hierbij jouw voorkeur voor de doelgroep en/of eventueel een locatie. Ga voor meer informatie naar onze website www.fonteynenburg.nl.

Ik wil meer weten!

Heb je vragen over de functie?

Lees hier meer over de functie inhoud.

Voor algemene informatie kun je terecht bij Lisette Snoeijs of Annette Schouw via solliciteren@fonteynenburg.nl.

Misschien een idee om je met ons te verbinden via LinkedIn of ons te volgen via Facebook of Twitter? Zo blijf je op de hoogte van ontwikkelingen in ons werk en mogelijke vacatures in de toekomst.

Hoe gaan we nu verder?

We willen onze nieuwe collega’s zo snel mogelijk laten starten. Geeft jouw sollicitatie ons energie, dan nodigen we je gelijk uit voor een gesprek.

 

Ieder mens heeft zijn kwaliteiten. Heb je de juiste opleiding maar ben je beperkt inzetbaar vanwege een chronische aandoening, of heb je welde juiste opleiding maar nog geen werkervaring, solliciteer! Wij denken in mogelijkheden!