Fonteynenburg benoemt nieuwe directeur-bestuurder

De Raad van Toezicht heeft in overleg met het managementteam, ondernemingsraad en cliëntenraad een nieuwe directeur bestuurder benoemd, die per oktober 2017 de ingezette koers bij Fonteynenburg verder vormgeeft en uitbouwt.

Met gepaste trots stellen we u voor aan Marja van Leeuwen als directeur-bestuurder van Fonteynenburg. Marja heeft een brede staat van dienst en vervolgt met haar expertise als bruggenbouwer en verbinder de ingeslagen weg. Zo leidt ze de organisatie naar mogelijkheden waarmaken en zet ze de strategische koers voort.

Na vier jaar bij Fonteynenburg zet de huidige bestuurder Nyncke Bouma een volgende stap in haar loopbaan. Eind oktober nemen we afscheid van Nyncke als bevlogen inspirator.

Voorzitter van de Raad van Toezicht Hans Démoed: “Met Marja van Leeuwen krijgen wij een bestuurder die de koers van Fonteynenburg in de volgende fase kan uitbouwen, samen met cliënten en medewerkers. We zijn heel trots en dankbaar voor alle mogelijkheden die wij met Nyncke bij Fonteynenburg hebben waargemaakt in de achterliggende jaren.”