Week van Zorg en Welzijn 2017 – 13 t/m 18 maart

Kom koffie drinken met ons!

Vol vertrouwen, energiek en buitengewoon. Dat zijn de waarden Fonteynenburg. Samen, medewerkers en bewoners, maken we mogelijkheden waar. Ook wanneer de psychische uitdagingen in het leven begeleiding en ondersteuning vragen bij kracht en herstel. Want samen kleuren we de wereld mooier.

Nieuwsgierig? Laat u verrassen tijdens de Week van Zorg en Welzijn, op onze locaties in Rijswijk, Den Haag, Voorburg en Zoetermeer. Lees hieronder het programma of download de flyer.

Wat is de Week van Zorg en Welzijn?

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Ook bij Fonteynenburg!

Programma Fonteynenburg Week van Zorg en Welzijn

Locatie De Voorburcht

Scheltuslaan 75
Voorburg

Woensdag 15 maart
12.00 – 15.00 uur

Kom met ons kennismaken, en drink met ons een kopje koffie of een glas verse jus d’orange. Vindt u het leuk om te kijken hoe onze cliënten wonen? Ook dat kan! Zij leiden graag rond en beantwoorden graat uw vragen.

Locatie Wisselspoor

Sammersweg 8
Rijswijk

Woensdag 15 maart
12.30 – 15.30 uur

Laat uw eens in de watten leggen door onze bewoners. Zij hebben voor u een heerlijke kleine lunch bereid en geven u graag een rondleiding. Stel al u vragen! We beantwoorden ze graag.

Locatie De Zegge/Cjoe

Vaartdreef 115
(ingang achterom bij verzorgingshuis ’t Seghewaert)
Zoetermeer

Woensdag 15 maart
13.00 – 16.00 uur

Vanaf 13.00 uur kunt u bij ontmoetingscentrum Cjoe en de locatie De Zegge (Beschermd Wonen) binnenwandelen voor een kopje koffie of thee en krijgt u een rondleiding. Vanaf 13.30 uur kunt u bij onze cliënten aanschuiven bij onze teken- en schilderworkshop of meedoen met onze lenteactiviteit. Een ongedwongen manier om elkaar te leren kennen en uw eventuele vragen te stellen.

Locatie De Startbaan/Libaro

Dadelgaarde 50
Zoetermeer

Vrijdag 17 maart
13.30 – 15.30 uur

Behalve koffie en thee, hebben wij voor u ook een high-tea voorbereid. Ook kunt u met ons een spelletje komen doen! Zo leren we elkaar beter kennen.

Locatie Ypendael

Laan van Hoornwijck 196
Den Haag

Zaterdag 18 maart
13.00 – 16.00 uur

Graag presenteren u graag onze locatie en beantwoorden natuurlijk alle vragen die u misschien heeft. Onze bewoners ontvangen u gastvrij en vertellen u graag alles over het wonen op de locatie van Ypendael.

Graag tot dan!