Informatieavonden GGZ Zoetermeer i.s.m. Fonteynenburg

GGZ Rivierduinen, locatie Zoetermeer, organiseert in samenwerking met Fonteynenburg in het najaar een aantal algemene informatieavonden rondom geestelijke gezondheidszorg. De informatieavonden worden afwisselend gehouden in de wijken Meerzicht (Trefpunt Haagsebos) en Seghwaert (’t Seghe Waert).

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Donderdag 8 september 2016: Verslaving (Locatie Meerzicht)
  • Donderdag 6 oktober 2016: Depressie (Locatie Seghwaert)
  • Donderdag 17 november 2016: Signalen van zelfdoding, en dan? (Locatie Meerzicht)
  • Donderdag 1 december 2016: Burn-out (Locatie Seghwaert)

Tijdens de informatieavonden zin professionals aanwezig om uitleg te geven over de kenmerken en bijzonderheden van de stoornis. Daarbij zal de preventie, de behandeling en/of het herstel eveneens ter sprake komen. Ook de rol van familieleden/direct betrokkenen zal expliciet aan de orde komen. Vervolgens gaan ervaringsdeskundigen vanuit hun perspectief in op het onderwerp.

De bijeenkomsten zijn gratis, alle belangstellenden zijn welkom. De avonden beginnen om 19.30 uur en duren tot circa 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Locatie Meerzicht
Haagsebos
Haagsebos 20
2715 XN Zoetermeer

Locatie Seghwaert
’t Seghe Waert
Vaartdreef 115
2724 GE Zoetermeer