Geslaagde 3e editie Voetbal Verbindt

Vrijdag 3 juni vond op de velden van Forum Sport in Voorburg de derde editie plaats van Voetbal Verbindt. Een jaarlijks terugkerend toernooi, georganiseerd door RIBW Fonteynenburg, waarbij sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Voetbal Verbindt is opgezet voor mensen met en zonder psychiatrische achtergrond, zorgvragers en zorgverleners, voetballers en bankzitters om hen met elkaar te verbinden. Achtergrond is op deze dag niet belangrijk, het is de inzet die telt.

De weergoden waren Voetbal Verbindt goed gezind. Maar liefst twintig teams deden mee, waaronder Fonteynenburg, Humanitas, Limor, Parnassia, Reakt en Woej. De sfeer was buitengewoon goed: er is sportief gespeeld en op een paar lichte blessures na is het toernooi perfect verlopen. Na een spannende finale tussen Clean All en Quandt, al dan niet toevallig dezelfde als vorig jaar, ging Clean All er met de cup vandoor.

Voetbal Verbindt 2016