Hoofdkantoor Fonteynenburg verhuist naar Rijswijk

Het hoofdkantoor van Fonteynenburg verhuist van Zoetermeer naar Rijswijk. Vanaf 30 maart 2015 is het adres: Papyruspad 1, 2283 HG Rijswijk. Het algemene telefoonnummer wordt: 085-4856900.

Het nieuwe kantoor sluit goed aan bij de kernwaarden van Fonteynenburg: professioneel, resultaatgericht en samen met anderen vernieuwend in wijken en buurten. Het kantoor is (in)gericht op een flexibelere manier van werken en op samenwerken met externe partners. Fonteynenburg wil laagdrempelig en toegankelijk zijn in haar samenwerking met cliënten en partners, dit is ook zichtbaar en vormgegeven in het kantoor.

Vanuit het hoofdkantoor werken de medewerkers van de ondersteunende diensten en het management team. De begeleiders blijven werken vanuit de woonlocaties in Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Den Haag en natuurlijk bij cliënten thuis. De cliënten van Fonteynenburg merken niets van de verhuizing van het hoofdkantoor, voor hen verandert alleen het correspondentieadres en het algemene telefoonnummer van Fonteynenburg.

Samen onder één dak

We gaan samen onder één dak met het regiobureau West van LIMOR, organisatie voor maatschappelijke opvang en rehabilitatie. Fonteynenburg is al een samenwerkingspartner van LIMOR op inhoudelijke en strategische gebieden. En ook voor de huisvesting is de samenwerking nu opgezocht. Samen onder één dak maakt samen werken laagdrempelig en toegankelijk. Samen onder één dak bespaart ook kosten.

Per 30 maart vestigen deze twee organisaties zich in kantoorcomplex de Sfinx in Rijswijk. Het kantoor ligt centraal in het werkgebied van Fonteynenburg en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto.