Voetbaltoernooi ‘Voetbal Verbindt’ op 20 juni

Op vrijdag 20 juni vindt het voetbaltoernooi ‘Voetbal Verbindt’ plaats op het terrein van Forum Sport in Voorburg. Cliënten en medewerkers van RIBW Fonteynenburg organiseren dit toernooi voor de eerste keer. Aanmelden (alleen of met een team) kan via info@voetbalverbindt.nl. Toeschouwers zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Sanna Ali Toloba, woonbegeleidster bij RIBW Fonteynenburg: ‘Ons doel is allereerst jaarlijks een leuke dag met een sportieve insteek te organiseren. Daarnaast hopen wij dat er, door mensen met en zonder psychiatrische diagnose met elkaar te laten voetballen, contacten gelegd worden, vooroordelen worden weggenomen en begrip wordt gekweekt. Mensen kiezen immers niet voor een diagnose, die overkomt ze.’

Het is een groots voetbaltoernooi van 10.00 tot 18.00 uur met plaats voor maximaal 30 teams. Het is een 7 tegen 7 toernooi op half veld waarbij sportiviteit, teamwork, acceptatie en respect hoog in vaandel zullen staan. Een team bestaat uit maximaal 10 personen.

Kijk voor meer informatie op www.voetbalverbindt.nl.